- Akik segítettek:

Lőrinci Város Önkormányzata

Dr. Madlena András

Dr. Töltéssy Zsolt

Dr. Hülber Csaba

Házat kaptunk tőlük

Ideiglenes befogadók voltak

Tápot kaptunk

Köszönjük!

 

 

bgt

Adó 1%

Kedves Állatbarátok!

Ti, akik folyamatosan figyelemmel kíséritek a munkánkat, vagy épp mostanában figyeltetek fel ránk, tisztában vagytok vele, mennyi pénzből gazdálkodik egy alapítvány általában. Szinte napi problémákat okoz az etetés és legfőképpen az állatorvosi ellátás. A kutyusokat úgy tudjuk csak örökbeadni, ha a leendő gazdi kifizeti az oltásokat, chipet és az ivartalanítást. Emellett azonban az alapítványnak meg kell finanszírozni az állatok etetését és az egyéb olyan orvosi ellátásokat, melyeket az örökbefogadóra nem akarunk ráterhelni. A kutyusok nagy részénél hosszú hónapok telnek el, míg rátalálnak a végleges befogadójukra.

A felajánlott adó 1% a Lőrinci Kutyahűség Alapítványnak lehetőséget nyújt arra, hogy a napi pénzügyi problémákat megoldja. A későbbiekben szeretnénk egy hatékonyan működő, ideiglenes befogadókból álló hálózatot kiépíteni, s végül egy állatotthont létesíteni.

Ehhez kérjük most a segítségeteket, amennyiben lehetőségetek nyílik, adótok 1%-nak felajánlásával támogassátok a Lőrinci Kutyahűség Alapítványt.

Adószámunk: 18029136-1-10

Bankszámlaszámunk: 62100195-11033114

 

bgt

Pékség támogatja az Alapítványt!

A napokban nyílt meg Lőrinciben a TÓ-VA Kenyérsütő Kft mintaboltja az Árpád úton. A vállalkozás minden eladott péksütemény árából 1Ft-al támogatja a Lőrinci Kutyahűség Alapítványt! Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget a vállalkozásnak és mindenkinek, aki ebben a boltban vásárol, hiszen ezzel hozzájárul az Alapítvány gondozásában lévő kutyusok etetéséhez!

bgt

Kedves Állatbarátok!

A Lőrinci Horgászbolt támogatásával alapítványunk kutyatáp gyűjtő akciót szervez!!!

Amennyiben a Lőrinci Horgászboltban kutyatápot - szárazeledelt, konzervet, búzapelyhet, szalámit - vagy bármilyen egyéb kutyatartáshoz szükséges kellékeket vásároltok, és lehetőségetek van, kérlek segítsetek nekünk!

A megvásárolt termékekből hagyjatok ott egy keveset, egy konzervet, egy marék száraztápot, egy fél kg tésztát, stb. Az üzlet ezeket összegyűjti és eljuttatja az alapítvány gondozásában lévő állatoknak!

Minden adomány, bármilyen kevésnek is tűnik Nektek, összegyűjtve sok-sok kutyus napi étkezését biztosítja!

Amennyiben hozzájárultok, hogy a neveteket feltüntessük ezen a honlapon, az adomány mellé írjátok oda a neveteket és a települést, ahol éltek!

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

Kedves Állatbarátok!

Várjuk azok jelentkezését, akik munkájukkal tudják segíteni az Alapítványt!

Jelenleg 16 darab félkész kennel vár arra, hogy végleges formáját elnyerve az Alapítvány mentvényeinek ideiglenes szállása legyen! A keret egyben van, azonban az oldalait, az ajtót és a tetőszerkezetet még el kell készíteni. Ehhez kérjük a Ti segítségeteket! Aki szívesen részt venne a munkában keressen minket!

Ezeket a kenneleket néhány jószándékú ember a zagyvaszántói vastelepen meglátta és értesített minket. Megkeresésünkre a kennelek darabolását leállították, majd Zagyvaszántó és Lőrinci polgármestereinek közbenjárásával az Alapítványhoz kerültek.

Ezúton is köszönjük a zagyvaszántói vastelep vezetőjének a jószándékát, az ott dolgozóknak a segítségét, valamint Kovács Tibinek és Szilágyi Attilának (Szöszinek) a munkáját, akik az elszállításban segítettek. Mindemellett külön köszönet Szoldatics Attila Mazda 6 tipusú személygépkocsijának, hogy miután a szállítmányt egy trélerre felpakolva felakasztottuk a vonóhorogra, nem adta fel a küzdelmet. Füstölgő kuplunggal, de végül elszállította a kenneleket Lőrincire. :-)

 

Ideiglenes befogadókat keresünk!

Várjuk azok jelentkezését, akik ideiglenesen - egy két hétre, gazdához jutásig - tudják vállalni a Lőrinci Kutyahűség Alapítvány mentvényeinek gondozását. Az etetéshez szükséges eledelt biztosítjuk. Mivel folyamatosan helyhiánnyal küzdünk, nagyon nagy segítséget jelentenek az ideiglenes befogadók. Az állatok tartása a befogadóknak pénzébe nem kerül, csupán időt és gondoskodást igényel!

 

 

Amennyiben lehetőségetek van, kérlek támogassátok a Lőrinci Kutyahűség Alapítványt!

Minden adomány hozzájárul a befogadott kutyusok etetéséhez, gondozásához, tartásához.

Bankszámlaszámunk: 62100195-11033114

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Lőrinci Kirendeltsége

 

Kedves Állatbarátok!

Nagy szüksége volna a gondozásunkban lévő kutyusoknak házakra! Kérünk Benneteket, hogy amennyiben van olyan kutyaház, amelyet fel tudnátok ajánlani ezeknek az állatoknak, keressetek meg bennünket! Nem baj, ha nincs jó állapotban, vagy nagyon régi, a lényeg, hogy az ebek be tudjanak húzódni a hideg elől. Emellett ha akad olyan szőnyeg, padlószőnyeg, takaró, pléd, amit már nem használtok, kérlek ne dobjátok ki, juttassátok el az Alapítványnak, mert mi még tudjuk ezeket hasznosítani!

 

Bemutatkozás / Gazdit keres / .Gazdit talált / Támogatás / Talált kutyák / .Galéria ./ Vendégkönyv / Kapcsolat